Namn: Anna Ebba Victoria Hansson

Ålder: 43
Familj: Maken Mats, barnen Julia 17 år och Ludvig 14 och vår underbara hund Chippen.
Bor: I ett gammalt soldattorp från 1800-talet utanför Vellinge
Gör: Inredare inom både offentlig o privat miljö samt trädgård.
Intressen: Umgås med familj och vänner, trädgård, blommor och matlagning.

Anna Hanson från Anna Inreder

Anna Hanson från Anna Inreder

Jag heter Anna Hansson och är en extrem kreativ och driven person som tror att allt är möjligt! Älskar allt som har med inredning. kreativitet, pyssel, trädgård, matlagning färg o form att göra. Har svårt att gå in på en loppis eller antikhandlare utan att ha med mig något hem, finns allt en plats för något vackert, slitet och antikt i mitt hem.

Efter många framgångsrika år som säljare på Abacus i Dalby där jag även fick möjligheten att påverka både butiks exponering och återkommande kollektioner tog min kreativa ådra över och jag bestämde mig för att förverkliga en dröm om att öppna en egen firma som inredare inom både offentlig o privat miljö. All sorts inredning har alltid intresserat mig och på senare år även läran om hur vi kan skapa en personlig stil som har en positiv påverka på vårt välbefinnande genom att möblera rätt och anpassa vår färgsättning.

Jag har en lång meritlista och redan efter studenten var mitt intresse för olika inspirerande inredningsföreläsningar stort, jag har anmält mig till det mesta i min närhet, tycker att man aldrig kan lära sig förmycket!  Under åren som gått har det blivit både:

  • Sköna hem
  • FeminaDamernas värld
  • Feng Shui i vardagen o trädgård
  • Trädgård o trädgårdsrums kurs med inspiration o blommor
  • Stil historia o antika föremål m.m.

År 2009 bestämde jag mig att gå en 1 årig utbildning till inredare på inredningslinjen på Folkuniversitetet i Malmö det var nu dags att lära sig ännu lite mer och bli diplomerad.

Om ni är nyfiken på mig och mina kunskaper kan du dagligen läsa mina tips och idéer kring det personliga, vackra o enkla i inredning här på bloggen/ annainreder.se kan ni även läsa mer om företaget, kommande inspirationskurser o besöka mitt galleri, med bilder på jobb jag gjort.

Vill du kontakta mig gör du det på: anna@annainreder.se